Shikoje këtë tregti fitimprurëse…

Po, Kurani Kerim çdo fjalë e të cilit fiton 30 mijë fruta të përjetshëm, ështe si një pemë e ndritshme e Tubas, që i bënë besimtaret të fitojnë miliona prej atyre frutave të perjetshëm. Kështu, eja dhe shikoje këtë tregti fitimprurëse dhe kuptoje këtë vlerë në këto ditë të shenjta Ramazani!

Pin It