Shikoni çfarë fsheh nëntoka, liqene dhe lumenjë mahnitës

Në nëntokë, aty ku Dielli  rrallë të depërtojë rrallë është një botë me gurë të çmuar, male e shpella gëlqerore. Për të parë sesi duket nëntoka shikoni fotot e mëposhtme:

2-120

9-27

8-36

10-26

1-277

3-110

 

Pin It