Shikoni si ka qënë nëndetësja e parë në histori

Nëndetsja e parë në histori sigurisht nuk i ngjan këtyre të ditëve të sotme.

E ndërtuar prej druri  në vitin 1578 kjo nëndetëse punonte me anë të lopatave, jo me motor dhe kishte vend vetëm për dy persona.

Për herë të parë nëndetësja është përdorur në një betejë nga Alessandro Magn.

257281

257284

257280

257283

Pin It