Shitet, por është çanta më e shtrejntë në botë sepse ka plo 4.500 diamante…

Çanta më e shtrenjtë në botë sapo është dizenjuar nga Robert Mouawad dhe pritet të sjellë fitime maramendëse. Çanta mahnitëse në formë zemre është bërë me 4,517 diamante të verdhë, rozë dhe të pangjyrë dhe më shumë se 10 mjeshtra të kualifikuar punuan rreth 8,800 orë për ta bërë.

Kjo është vepra e argjendarit të mirënjohur ndërkombëtar Robert Mouawad i cili shquhet dhe për të tjera krijime të këtij niveli

Me 3.8 milionë dollarë që janë paguar për të, ka hyrë në Librin e Rekordeve të Ginesit si çanta më e shtrenjtë ndonjëherë.

Pin It