Shqipëri-Maqedoni, marrëveshje për njohjen e pensioneve

klosi2

Ministri i Mirëqenies Sociale Blendi Klosi priti në një takim homologun e tij maqedonas. Ata nënshkruan marrëveshjen për njohjen e pensioneve. Klosi deklaroi se kjo marrëveshje u shërben qytetarëve që jetojnë dhe punojnë në Maqedoni.

Në fokus të takimit gjithashtu ishte edhe tregu i punës dhe bashkëpunimi për arsimin profesional.

Pin It