Shqipëria 25 vite miqësi me Shtetet e Bashkuara të Amerikës

1458032528ambasada

Shqipëria 25 vite miqësi me Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Në kuadër të këtij përvjetori ambasadorja e vendit tonë në Uashington Floreta Luli Faber ka ftuar të gjithë ambasadorët amerikanë në Tiranë ndër vite. Siç e shikoni në foto të pranishëm kanë qene të gjithë ish-ambasadorët si dhe ai aktual Donald Lu.

Të pranishëm në këtë event kanë qenë ambasadori aktual amerikan, Donald Lu, si dhe parardhësit e tij në këtë detyrë John L. Withers, William Ryerson, Alexander Arvizu, Marisa Lino dhe Marcie Ries.

“Sot, më 15 mars, Shtetet e Bashkuara dhe Shqipëria festojnë 25-vjetorin e rivendosjes së marrëdhënieve të tyre diplomatike”, thuhet në një njoftim për shtyp.

Pin It