Shtypi i ditës, 25 Korrik 2019

Të nderuar lexues të Spektrum.al, në fotogalerinë e mëposhtme do të gjeni faqet e para të gazetave për ditën e sotme.

Këto tituj pasqyrojnë zhvillimet kryesore të 24 orëve të fundit në Shqipëri, Kosovë dhe rajon.

Pin It