Si mund të jenë pushimet pas 30 vitesh

1467670881_pushimet (2)

E ardhma gjithmonë zë një hapësirë të madhe në mendimet tona, sidomos kur mendjet më të mëdha shkencore apo shkrimtarë të talentuar përshkruajnë se si ajo mund të duket.

Dikush ëndërron për makinat, dikush për komjuterat, dikush për shkencën por ka edhe nga ata që ëndërrojnë për pushimet.

Të gjitha këto teori dhe vizionet e së ardhmes janë shpesh më të mirë se imazhi që imagjinata jonë na tregon.

Dhe disa prej tyre janë edhe një superavion me pishinë, një qytet lundrues ku mund të strehohen mbi 50 mijë persona, të cilët do mund të kalojnë atje pushimet e tyre, apo edhe rikthimi i fuqishëm i përdorimit të balonave “kopshte” për një planet sa më të pastër.

Disa prej këtyre ideve sa të çuditshme, po aq edhe interesante i keni të ilustruara edhe përmes fotogalerisë së mëposhtme.

1467670793_pushimet 1467670822_pushimet (1)  1467670893_pushimet (3) 1467670905_pushimet (4) 1467670938_pushimet (5) 1467671111_pushimet (6) 1467671119_pushimet (7) 1467671128_pushimet (8) 1467671136_pushimet (9) 1467671158_pushimet (10) 1467671179_pushimet (11) 1467671194_pushimet (12)

Pin It