S’ka kufij në atributet e Tij…

Lavdëroje atë sa të duash, por me urtësi

Vishi qenies së tij ç’të duash nga fisnikëria

Atribuoi statusit të tij të lartë ç’të dëshirosh nga madhështia

Me të vërtetë nuk ka për Hirin dhe Mirësinë e të Dërguarit të Allahut

Një kufi ku folësi të shprehë (atë që ndjen) me gojën e tij.

-Busajriu

 

Pin It