Skandal/ Pacienti i shtrirë pa ndjenja në spital, infermierja: s’ka gjo bon vet

Një video e postuar nga faqja jetaoshqef.al, po bën xhiron e mediave online ketë te premte. Ne pamje duket një pacient i cili është shtrirë pa ndjenja në një nga spitalet e Shqipërisë dhe askush nuk shkon për ta ndihmuar, madje një nga infermieret tha se personi i shtrire ne dyshemenë e korridorit të spitalit bonte vet. Ndërsa një tjetër i cili nuk duket ne pamje i thotë personit qe po filmonte se pse e filmon.

Ndërkohë që nuk dihet se çfarë është bërë me pacientin se nga çfarë vuante dhe se pse ishte lenë nga stafi mjekësorë dhe te afërmit ne atë gjendje.

Pin It