Skema e rimbursimit, përfitojnë 600 000 të pasiguruar

farmaci-barnat-905x395

Prej disa ditësh ka hyrë në fuqi një akt ligjor që edhe 600 000 vetë të pasiguruar të jenë pjesë e rimbursimit të barnave, ashtu si gjithë të tjerët.

Këta persona i drejtohen mjekut të familjes, ndjekin hallkat e sistemit të referimit dhe mund të pajisen me kartën e sigurimit.

Nga mjeku i familjes, tek mjeku specialist, marrin rekomandimet përkatëse, u lëshohet një recetë me rimbursim dhe paraqiten te farmacisti.

Pin It