Spektrum Jetësor- EMDR, terapia më e re psikologjike në Shqipëri

Emisioni ‘Spekrum Jetësor’ këtë rradhë trajtoi një temë të rëndësishme, të padëgjuar më parë. Folëm për EMDR, terapia më e re psikologjike në Shqipëri.

Në studio ishim me Lediona Braho (psikologe klinike,terapiste ) dhe Adelina Pjetra (psikologe klinike dhe terapiste e EMDR).

Dy të ftuarat tona na treguan lidhur me EMDR, si funksionon kjo teknik që do të jetë zgjidhje për shumë problemepsikologjike, për mirëqënien e shëndetit mendor.

Dy terapistet na treguan për teknikat që ndiqen gjatë terapisë së EMDR, për eksperiencat e para, për pacientët që e kanë provuar këtë trajtim të ri terapeutik si dhe për ngjarjet traumatike që mund ti ndodhin individit.

Ishte një bisedë shumë interesante, gjithkush duhet të informohet e të mësoj më shumë lidhur me çështjet e shëndetit mendor ndaj ju ftoj ta dëgjoni të plotë emisionin në soundcloud.com ‘EMDR, terapia më e re psikologjike në Shqipëri’.

 

Pin It