Spektrum Jetësor – Këshillat e mjekut ORL

Cilat janë shqetësimet

Klevis Thomai (mjek ORL) në studion e emisionit “Spektrum Jetësor” për të folur mbi komplikacionet që shfaqen tek fëmijët dhe të rriturit me luhatjen e temperaturave. Disa këshilla shumë të vlefshme për kujdesin në kushtet e shtëpisë dhe kur lind nevoja që të marrim antibiotikë. Për më shumë klikoni linkun bashkëngjitur:

Pin It