SPEKTRUM JETËSOR – LIDERSHIPI I TË RINJVE

SPEKTRUM JETËSOR – LIDERSHIPI I TË RINJVE (14.03.2016)
Ne studio me Viola Xhafa (perfaqesuese e AIESEC Albania) dhe Elsa Cerpja (koordinatore prane IDMC). Çdo te thote te jesh lider i vetvetes, mundesite e te rinjve per te studiuar jashte vendit, perballja me kulturat e tjera, stereotipet, puna vullnetare dhe te tjera detaje qe nuk duhet t’i humbisni

Frekuenca e duhur? Sigurisht 96.4 MHZ

Pin It