Spektrum Jetësor – Mbulesa islame

Në studion e emisionit Spektrum Jetësor me znj. Anjeza Bojaxhiu (Specialiste në Sektorin për Barazinë Gjinore dhe Mbrojtjen nga Diskriminimi pranë bashkisë së Tiranës) dhe znj. Fatjona Guler (përfaqësuese e Zyrës së Gruas pranë Komunitetit Mysliman të Shqipërisë).

Kemi folur për mbulesën islame, urtësitë e saj si dhe raportin me realitetin shqiptar. Dy rrëfime dhe një analizë sa i takon raportit të përvojës me të drejtën dhe përgjegjësia për ta ekuilibruar atë nëpërmjet dijes dhe informimit.

Për më shumë klikoni linkun bashkëngjitur:

Pin It