Spektrum Jetësor – Një Kromozom Ekstra

14542469_1142048229182340_2260063643085015853_o

Në kuadër të muajit tetor i cili njihet si muaji i ndërgjegjësimit ndaj sindromës doën, ne do të flasim për veçanësitë e një kromozomi më shumë, rëndësinë e terapive që duhen ndjekur që në moshë të herëshme, aktivitetet që janë planifikuar gjatë këtij muaji dhe se si mund të bëhemi bashkëpunues që t’i ndihmojmë individët që kanë këtë sindromë në mënyrë që të integrohen lehtësisht në shoqëri dhe të kënë një jetë të pavarur në të ardhmen.

Pin It