SPEKTRUM JETËSOR – RËNDËSIA E DIJES DHE ARSIMIMIT

RËNDËSIA E DIJES DHE ARSIMIMIT – (DT 25.1.2016)

Te ftuar:
Majlinda Lika, Inspektore e Arsimit, Tiranë
Majto Kamo, studente, Master në Shkencat Islame.

Rëndësia madhore e të marrit të dijes, cilat janë mënyrat më efektive dhe si duhet të jetë marrëdhënia mes prindërve, mësuesve dhe institucioneve arsimore.

Pin It