Spektrum Jetësor – Rinis Jeta Studentore

Në emisionin e radhës me të ftuarat në studio [(Eduina Kica (studente në Universitetin e Mjekësisë) dhe Mikena Çako (e diplomuar në degën Administrim Biznes)]  ndamë përshtypjet e të jetuarit në kryeqytet në statusin e një studenti. Dinamizmi i jetës, zhurmat, kostoja e lartë e artikujve të ndryshëm të nevojshëm, dëshira për të studiuar jashtë, mundësia e menaxhimit të kohës për të kryër disa aktivitete në të njëjtën kohë, qofshin ato akademike, personale por edhe sociale etj.. ishin disa nga pikat ku u ndalëm më së shumti. Një bisedë shumë e këndëshme që nuk duhet humbur.

Për më tepër klikoni linkun bashkëngjitur

Pin It