SPEKTRUM JETËSOR – SI RRITEN BREZAT?

https://soundcloud.com/spektrum-group/spektrum-jetesor-si-rriten-brezat

SPEKTRUM JETËSOR – SI RRITEN BREZAT?
(DT 8.2.2016)
E ftuar: Hasije Muça

Vizitë në shtëpinë e nxënësve. Këshillat dhe sugjerimet e një mësueseje të përkushtuar dhe shumë të respektuar që i dha shpirt punës pavarësisht vështirësive.

Pin It