Spektrum Jetësor – Të Rinjtë Në Kurthin E Problemeve Sociale

Entela Binjaku (sociologe) dhe Genci Mucollari (Aksion Plus) në një bisedë për të rinjtë që gjenden në kurthin e drogërave dhe gjendjeve emocionale që i shtyjnë drejt veprimeve të dhunëshme dhe aspak solidare. Si fillojnë këto probleme, cilat janë shkaqet që i nxisin, si duhet të reagojë familja dhe shoqëria dhe cilat do të ishin disa nga mënyrat për të ndihmuar?

Për më shumë klikoni linkun bashkëngjitur:

https://soundcloud.com/spektrum-group/spektrum-jetesor-te-rinjte-ne-kurthin-e-problemeve-sociale

 

Pin It