Spektrum Jetësor – ‘Viti i ri shkollor në Medresenë e Tiranës’

 

Ishim në bisedë me nëndrejtorin e Medresesë së Tiranës z.Ardit Dragoti dhe mësuesen e fizikës znj.Daniela Hoxha. Folëm rreth objektivave, aktiviteteve të këtij viti të ri akademik si dhe marrëdhëniet e nxënësve me shkollën.

Për më shumë dëgjoni bisedën në soundcloud.com

 

Pin It