Spektrum Libri dhe kultura, “Gjuha shqipe në ditët e sotme”, prof. Rahim Ombashi

Ishim në studio me Prof, Rahim Ombashin, për të folur për gjuhën shqipe, dje, sot e nesër. Optimizmi i një njeriu që e do vendin, gjuhën dhe e shikon me plot shpresë të ardhmen e saj na mbushi me pozitivitet e vleresim të shtuar për atë që jemi e për gjithçka që kemi. Ju ftoj ta ndiqni të plotë bisedën.

Pin It