SPEKTRUM SPORT – 17 TETOR 2016

Në studio me dy të ftuarit tanë, analistë dhe njohës mjaft të mirë të futbollit, Eni Kokalari dhe Artol Omeri.
Rezultate, analiza, diskutime dhe të rejat më të fundit nga bota e sportit.
Kampionatet më prestigjoze evropiane, UEFA Champions League, Europa League, Kombetarja Shqiptare e Futbollit.
Të gjitha në një emision, Spektrum Sport
Çdo të hënë, ora 15:30
Në 96.4 Mhz
Radio Spektrum
Frekuenca e duhur!

Pin It