Stadiumi me fushë futbolli në çati dhe fushë basketbolli në katin e parë

Stadiumi dy-shtresorë ka fushë basketbolli në katin e parë dhe fushë futbolli në çati

Firma me bazë në Brazil imagjinoi një stadium sportiv dy-shtresorë të quajtur Campus Igara, ku atletët mund të luajnë basketboll në katin e parë dhe futboll në çati.

Ky koncept fitoi në kategorinë e stadiumeve sportive të Future Projects Awards të këtij viti, një konkurs  i cili feston projektet inovative urbane. Rreth 200 kompani arkitekturore nga e gjithë bota  paraqitën idetë e tyre.

Pin It