Studimi: Për më shumë produktivitet mbledhjet bëjini në këmbë

gjelozi_pune_zyre_29648

Shkencëtarët thonë se nëse kërkoni t’i bëni punonjësit më produktivë dhe më krijues, gjatë mbledhjeve duhet të qëndrojnë në këmbë, pasi ashtu janë më pak armiqësor. Studiuesit thanë se largimi i karrigeve nga sallat e mbledhjeve, mundet që madje edhe të përmirësojë shëndetin e punonjësve.

Hulumtimet tregojnë gjithashtu se përdorimi i tavolinave të larta mund të jetë më efektiv nga sa mendohej më parë. Projektuesit duhet t’i organizojnë zyrat në mënyrë të tillë që të shmangin sa më shumë jetën sedentare në punë.

Pin It