Shkrepjet më qesharake të kafshëve për këtë vit

Këto janë disa nga fotot finaliste për çmimin e madh të “Comedy Wildlife Photography”. Janë shkrepje që tregojnë kafshët duke bërë gjëra që nuk është se shihen përditë. Në konkurs morën pjesë 3500 fo...

10 vendet më të bukura në bote për vitin 2017

1. Malet Rainbow, Kinë Këta male të bukur të pazakontë janë të vendosura në Zhyangye Danxia Landroms Park Gjeologjik në Kinë. Siç tregon emri i tyre në mënyrë të qartë, ata duken si një ylber i piktu...

Presidenti Nishani dekreton “Buxhetin 2017”

Pavarësisht kërcënimit të institucionit të Presidencës se, në rast se nuk miratohej ndryshimi i buxhetit me një shtesë prej 20 milionë lekësh “Buxheti i vitit 2017” do të dërgohej në Gjykatën Kushtet...

2 mijë kredi të buta për të pastrehët në vitin 2017

Bashkia e Tiranës do të japë 2 mijë kredi të buta në vitin 2017. Të gjithë çiftet e reja apo familjet e pastreha do të kenë mundësi të aplikojnë për kredi të butë, pranë Bashkisë së Tiranës dhe më pa...