Kalendari historik: 22 Janar

22 Janari është dita e 22-të e vitit, deri në fund të tij janë edhe 343 ditë. Ngjarje 1506 – Kontigjenti i parë me 150 roje zvicerane mbërriti në Romë. Historia thotë se ata kaluan nëpër Porta del Po...

Komisioni i Venecias: 21,22 janar, vjen delegacioni

Më 22 janar Delegacioni i Komisionit të Venecias do të mbajë një konferencë për shtyp në  Tiranë  për tu larguar më pas për të përgatitur dhe opinionin përfundimtar.  Ky i fundit pritet të dorëzohet ...