Një çerek shekulli “Drita Islame”

Revista “Drita Islame” shënon sot 25-vjetorin e daljes së saj për botim. Për një çerek shekulli kjo revistë e përmuajshme i ka shërbyer ringjalljes së besimit islam dhe jetësimit të tij në fusha të n...

Shqipëri-SHBA, 25 vjet marrëdhënie diplomatike

Ministria e Punëve të Jashtme dhe Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Tiranë, organizuan paraditen e sotme aktivitetin me rastin e 25-vjetorit të rivendosjes së marrëdhënieve diplomatike ...