27 shtator, Dita Botërore e Turizmit

Dita Botërore e Turizmit (WTD) mbahet çdo vit më 27 shtator. Qëllimi i shënimit të kësaj dite është për të nxitur ndërgjegjësimin në mesin e komunitetit ndërkombëtar për rëndësinë e turizmit dhe vler...