Milena Harito: portalet të heqin komentet denigruese

Të gjithë drejtuesit dhe administruesit e portaleve informuese do të kenë vetëm 48 orë kohë në dispozicion për të çaktivizuar komentet e jashtëligjshme që lexues të ndryshme lenë nëpër këto portale. ...