5 gjëra të padëgjuara që mund të bëni me 5G

E gjithë industria e teknologjisë pa kabllo po flet për 5G. 5G ka si qëllim të jetë 1000 herë më i shpejtë se teknologjia aktuale pa kabllo dhe më e shpejtë se ajo çka ofron Google Fiber me lidhjen f...

Me 5G mund të shkarkoni 30 filma brenda një sekonde

  Një ekip i shkencëtarëve ka zhvilluar një teknologji të re të rrjetave pa tela e cila është 65.000 herë më e shpejtë se sa teknologjia 4G. Përmes kësaj teknologjie arrihet një shpejtësi e jash...