Krijohet letra që mund të përdoret deri në 80 herë

Hulumtuesit kanë zhvilluar një letër që mund të printohet me dritë UV, duke eliminuar nevojën për bojë. Ajo mund të fshihet (pastrohet nga ajo që kemi shkruar) me ngrohje deri në 120°C dhe mund të pë...