Rritet jetëgjatësia, më shumë persona mbi 80 vjeç

Popullsia mbi 80 vjeç në Shqipëri është rritur në përqindje duke reflektuar rritjen e jetëgjatësisë dhe plakjen e popullsisë. Personat e grupmoshës mbi 80 vjeç arritën në 64 492 persona në vitin 2015...