VISARE SHQIPTARE – ALPINIZMI DHE TURIZMI MALOR

  Tema e rradhës në Visare Shqiptare ishte mbi sportin që dita-ditës po njeh më shumë interes, alpinizmi si dhe turizmi malor. Për këtë kishim të ftuar Presidentin e Federatës Shqiptare të Alpin...