Nis censusi i adresave, 6 muaj afat për regjistrim

Censusi për regjistrimin e adresave nisi ditën e hënë dhe do të vijojë deri në 31 mars. Gjatë kësaj periudhe dy kompani shqiptare dhe një e huaj do të trokasin në çdo derë për të regjistruar adresën ...

Adresat, gjobë për ata që nuk deklarojnë të dhënat

Mosdeklarimi i adresës së banimit pranë zyrave të Gjendjes Civile do të gjobitet me 10 mijë lekë. Ligji i ri për Gjendjen Civile parashikon regjistrimin e adresave të shqiptarëve që jetojnë brenda dh...

91 mln lekë për sistemin e adresave

Ministria e Punëve të Brendshme ka nisur procedurat për tenderin për regjistrimin e adresave në Shqipëri. Kjo ministri do të ndërtojë një faqe komunikimi mes Regjistrit Kombëtar të Gjendjes Civile dh...