Mbi çmimin “Nobel” në letërsi dhe Kadarenë

Nga Agron Tufa Duhet theksur fort, që në fillim: çmimi “Nobel” në Letërsi nuk është Gjyqi i Fundit për një shkrimtar të madh. Le të na qetësojë ky pohim Është fakt, se “Nobeli” për më se një shekull ...