Ekspertët tregojnë lidhjen e ushqimeve me aknet

  Studimet e kohëve të fundit kanë arritur në  përfundimin se ushqimet luftojnë aknet. Për të arritur këto rezultate duhet të shmangni ushqimet me sheqer dhe karbohidrate, që kanë sasi të lartë ...