Pijet natyrale që ju sjellin në formë

Konsumimi i disa lëngjeve të frutave dhe perimeve janë një aleat i mirë për të reduktuar përmasat e barkut. Ato ndihmojnë në detoksifikimin e trupit dhe përveç të tjerash shmang mbledhjen e lëngjeve,...

Zakonet e mira para gjumit

Aktivitetet që bëni para se të flini gjumë janë një tregues i karakterit tuaj. Nuk është mirë të flini direk sapo jeni shtrirë në shtrat. Njerëzit më të suksesshëm bëjnë këto veprime përpara se të fl...

Rritet numri i bizneseve pasive në vend

Bizneset pasive arritën në 106,439 sipas listës së Drejtorisë së Përgjithshme të Tatimeve e cila shënon këto biznese. Zhvillimet tregojnë se rreth gjysma e bizneseve në vend kanë pushuar aktivitetin....

Argjiro Fest promovon folklorin dhe artizanatin

Argjiro Fest mirëpriti vizitorë të shumtë në festën 3-ditore të folkut dhe artizanatit në Gjirokastër. Aktiviteti i organizuar në kuadër të ditëve të trashëgimisë kulturore kombëtare përfshin evente ...

Si ta organizoni kohën e lirë të fëmijës tuaj ?

    Fëmijët kanë shumë kohë të lirë e kjo mbase për prindërit përkthehet në vështirësi sesi tua mbushin këtë kohë me aktivitete të vlefshme. Nuk është e lehtë që të organizoni kohën e lirë ...

Aktiviteti fizik ndikon në gjendjen tuaj shpirtërore

  Aktiviteti fizik nuk ndikon vetëm në mirëqënien tuaj fizike, por edhe në atë shpirtërore,psikologjike. Një nga mënyrat për të zbuluar  nëse jeni të stresuar është edhe mënyra e të ecurit. Në b...