Humbjet e kinematografisë shqiptare në 2016-tën

2016-ta ka pasur jo pak humbje në kinematografinë shqiptare. Aktorë të njohur e me kontribute të shumta kanë ndërruar jetë këtë vit. Më poshtë do të lexoni për aktorët që sot nuk janë më. 20 prill 20...

Veliaj dekoron Hajrie Rondon me Medaljen e Mirënjohjes

Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, dekoroi aktoren Hajrie Rondo me Medaljen e Mirënjohjes në shenjë vlerësimi për kontributin e dhënë ndër vite në teatër dhe në film, duke u shndërruar në ...