Jini të kujdesshëm ndaj akulloreve të ndenjura

  Me fillimin e sezonit veror, natyrshëm na shtohet dëshira për konsum të pijeve freskuese dhe akulloreve. Akullorja përtej shijes së mrekullueshme mbetet një prej zgjidhjeve më të mira në këto ...

Studim: Akullorja në mëngjes na bën më të zgjuar

Ekspertët e kulinarisë kanë paralajmëruar se vitin e ardhshëm do të jetë çokollat parësore për  t’u ngrënë në mëngjes, Një shkencëtar japonez ka bërë një zbulim të befasishëm. Yoshihiko Koga, p...