Dita e lumenjve AKZM: gjendja e lumenjve është alarmante

14 marsi mbahet mend ne vendin tone për festen e ditës së verës, por përveç kësaj kjo ditë është dita ndërkombëtare e lumenjve dhe këtë pak vetë e dinë. Në këtë ditë drejtori i Agjencisë Kombëtare të...