Matematika na lejon të besojmë, sot shpresat e fundit

Matematika na lejon të ëndërrojmë dhe tani shpresat tona janë të varura, tek Italia dhe Belgjika ne grupin E dhe Hungaria ne grupin F. Një nga variantet që na ndihmon neve është që Italia dhe Belgjik...