Kalendari historik, 17 tetor

17 tetor, Dita Ndërkombëtare për zhdukjen e varfërisë “Varfëria nuk matet vetëm nga të ardhurat e pamjaftueshme. Ajo shfaqet në mundësi të kufizuara në shëndetësi, arsim dhe shërbime të tjera thelbës...