OKB: Qyteti Aleppo rrezikon të shkatërrohet plotësisht

I dërguari i posaçëm i OKB-së për Sirinë thotë se qyteti Aleppo mund të shkatërrohet plotësisht deri në fund të vitit, për shkak të aktivitetit ushtarak mizor dhe të pandërprerë ndaj qytetit ku ndodh...