Pushimet verore jashtë vendit, ja alternativat

Agjensitë turistike të Tiranës e në mënyrë të vecantë ata që punojnë me Turqinë janë në pritje të një “sezoni të mbarë”. “Prenotimet po rriten dhe nuk ka sesi të ndodhë ndryshe, kur çmimet e paketave...