Shkencë: Zbulohen antiobiotikë në larvat e mizave

Me afrimin e sezonit veror dhe rritjes së temperaturave vihet re shtimi i mizave të bezdisshme, të cilat vazhdimisht përpiqen që të bien në ushqimin tuaj. Shumica e  njerëzve mendojnë se mizat janë p...