Instagram do të zgjasë kohën e videove

Instagram shumë shpejt do t’u japë mundësinë të postoni video deri në 1 orë të gjata në një përpjekje për t’i marrë në YouTube, sipas një raporti të ri. Aplikacioni i fotove, aktualisht të jep mundës...

Aplikacioni Uber, program për sigurinë e pasagjerëve

Uber sot njoftoi disa tipare të reja për të përmirësuar sigurinë për pasagjerët. Çdo ditë, miliona njerëz mbështeten në Uber për të udhëtuar nga një vend në tjetrin, kështu që shumë karakteristika të...

Navigatori që porosit dhe paguan kafen

Së shpejti në SHBA, në veturat e General Motors do të adoptohet një sistem multimedial i gjeneratës së fundit, i quajtur OnStar. Falë aplikacionit Marketplace mund të porositen kafe dhe të paguhen du...