Aplikacioni që i kthehen fjalët në emoji

  Google po eksperimenton një tjetër aplikacion këtë muaj. Bëhet fjalë për aplikacionin “Supesonic Fun Voice Messenger”. Sipas burimeve “Supersonic” do të transkriptojë çdo gjë që ju thoni dhe d...

Twitter zgjeron platformën e trasmetimeve live

Sipas faqes The Information twitter po përgatitet për të hapur një platformë direkte për kompanitë mediatike. Kompanitë mund të bëjnë video direkte në Twitter pa qënë nevoja të kalojnë në Periscope, ...

WhatsApp në Android shton imazhet e animuara GIF

  WhatsApp ka sjellë përditësimin më të ri, atë të formatit GIF, duke iu mundësuar përdoruesve të dërgojnë imazhe të tilla pa dalë nga aplikacioni. Në Maj të 2016-tës WhatsApp solli mbështetjen për i...

Këto janë top aplikacionet e 2016-tës sipas Google

Google e ka publikuar listën e aplikacioneve më të shkarkuara nga dyqani i saj i aplikacioneve, Google Play Store për vitin 2016. Aplikacioni “Duo” i cili është krijuar nga vetë kompania Google është...

MindSail, aplikacioni që kujdeset për shëndetin mendor

  Kompania Mindsail ka publikuar një aplikacion për iOS, për të ndihmuar njerëzit në nevojat që kanë rreth shëndetit mendor. “Ju nuk jeni të dëmtuar, nuk jeni të dobët, por jeni njerëz”, thotë për CN...

Ky është aplikacioni që paralajmëron shoferët

Shumë shpejt shoferët e Manhattan, San Francisco do të kenë aplikacionin që i lajmëron shoferët  për ndonjë rrezik të mundshëm në rrugë. Nexar Ltd parandalon përplasjet para se të ndodhin. Ky aplikac...

WhatsApp shton opsionin për imazhet GIF në iOS

Përditësimi i fundit i aplikacionit WhatsApp ka shtuar zyrtarisht mundësinë e dërgimit të imazheve të animuara, GIF . GIF janë imazhe të animuara pa zë të cilat përdoren për të shprehur reagime të nd...