DailyRound, aplikacioni në shërbim të mjekëve

DailyRound, është një shërbim për doktorët i cili kombinon elemente nga rrjeti social dhe të rejat mjekësore. Në DailyRound mjekët mund të kërkojnë këshilla nga kolegë të tjerë të fushës së tyre. Pro...

Google vjen me risi të reja në aplikacionin Maps

Google, gjigandi i kërkimit ka blerë kompaninë Urban Engines e cila analizon trafikun urban dhe lëvizjen e njerëzve në qytet me qëllim për të përmirësuar aplikacionin Maps. “Analizat e lokacioneve ja...

Phree, stilolapsi multifunksional

Stilolapsi multifunksional quhet Phree dhe mund të shërbejë si kufje me Bluetooth e të tregojë njoftimet që kanë ardhur në telefonin tuaj në një miniekran. Phree përdor teknologjinë “Optical Translat...

Google prezanton aplikacionin Google Art & Culture

Google Art & Culture sjell veprat e mëdha artistike të ngjashëm me Google Street View dhe Google Photos. Google përmes aplikacionit Art & Culture ka mbledhur mbi 1,000 muze dhe i ka sjellur a...

Franca krijon aplikacionin që paralajmëron sulmet

Autoritet franceze kanë prezantuar një aplikacion në celular të quajtur SAIP, dy ditë para nisjes së kampionatit evropian të futbollit Euro 2016, me qëllim njoftimin e qytetarëve në lidhje me sulmet ...