Telefoni që s’ju lejon të shkarkoni asnjë aplikacion

UnaPhone Zenith është telefoni më i sigurt që do të keni ndonjëherë, në sajë të një sistemi të mbyllur dhe pamundësisë për të instaluar aplikacione të palës së tretë. Nuk ka lojëra, nuk ka Snapchat, ...

Aplikacioni që paralajmëron tërmetin

  Një aplikacioni i ri e transformon smartphone-nin  në një matës dhe paralajmërues të tërmeteve. I njohur me emrin “MyShake”, aplikacioni është krijuar për të parandaluar  viktimat si dhe të je...

Risia më e fundit në Facebook Messenger

  Messenger së shpejti do t’ju lejojë që të dërgoni sms, aktualisht është duke testuar futjen e SMS-ve në Messenger. Gjithashtu, kompania po planifikon të shtojë mbështetjen për llogari të shumë...

Microsoft gjen zgjidhjen për të gjithë gjumashët

Microsoft ka krijuar një aplikacion të ri alarmi për të zgjuar të gjithë ata që vështirësohen në zgjim. Aplikacioni, i quajtur ‘’Mimicker Alarm’’, mund të fiket vetëm nëse përdoruesit kryejnë një nga...

Facebook tashmë me teknologjinë ‘3D Touch’

  Aplikacioni Facebook për pajisjet iOS do të marrë një përditësim që përdoruesit e iPhone 6s do ta vlerësojnë: teknologjia e re 3D Touch. Teknologjia 3D Touch ju mundëson të bashkëveproni me iP...

Apple me një tjetër aplikacion muzikor

  Së fundmi Apple ka krijuar një aplikacion të ri për muzikantët. Aplikacioni  “Music Memos” shërben si regjistrues muzikor. Në këtë aplikacion, kompozitorët mund të koordinojnë notat dhe ritmin...

Komunikimi mësues-prindër tani edhe online

Prindërit do të njihen online me rezultatet e fëmijëve të tyre në shkolla, po ashtu edhe për mungesat. Fal teknologjisë, mësuesit do të japin informacione në kohë reale për zhvillimet në orët e mësim...

Si të hiqni aplikacionet e padëshiruara nga iPhone

Gjithkush e pranon se problemi më i madh i telefonave iPhone të Apple janë aplikacionet që ofrohen nga kompania amerikane së bashku me produktin. Deri më tani askujt nuk i ka shkuar në mendje se këto...